Καλώς ήλθατε

Γκαλερί El Greco Texnes

H Γκαλερί “El Greco Texnes” ιδρύθηκε το 1994 και κατέχει πλέον μια από τις πιο έμπειρες σχολές εικαστικών στην περιοχή της και όχι μόνο.

Μέσα από μια επιτυχημένη πορεία 25 ετών και με ιδιαίτερη αγάπη για τέχνη μας παρουσιάζουν μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες.

Λίγα λόγια

El Greco Texnes

Η ομάδα αποτελείται από δυο μοναδικές καλλιτέχνες, τη Ναυσικά Ρηγοπούλου και την Εριφύλλη Γούργου. Με εμπειρία ετών στο χώρο και έχοντας στο Portfolio τους χιλιάδες ώρες καλλιτεχνικής δημιουργίας αλλά και διδασκαλίας, δημιούργησαν το elgrecotexnes.gr με σκοπό να μυήσουν ακόμη περισσότερο κόσμο να αγαπήσει την τέχνη αλλά και να δώσουν την ευκαιρία της διακόσμησης των χώρων μας με τα πανέμορφα χειροποίητα έργα τους.

Δεν χάνουν καμία ευκαιρία να βάλουν τη δική τους καλλιτεχνική πινελιά πάνω σε αντικείμενα, έπιπλα και γενικότερα προϊόντα που άμεσα μετατρέπονται σε φανταστικά δώρα για τους αγαπημένους μας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες οι οποίες έχουν σαν κοινό βασικό χαρακτηριστικό τα υλικά υψηλής ποιότητας και να μεταμορφώσετε τους χώρους σας γρήγορα και εύκολα.

Στο χώρο του φυσικού καταστήματος της επιχείρησης, λειτουργεί η σχολή εικαστικών El Greco στην οποία πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα ζωγραφικής σε μεγάλους και μικρούς, μαθήματα decoupage, αγιογραφίας, ψηφιδωτού, πηλού και διάφορα σεμινάρια παλαίωσης επίπλων κλπ…

Η ομάδα

Ακολουθώντας τα βήματα της μητέρας της, η μικρότερη Καλλιτέχνης της οικογένειας, Εριφύλη Γούργου δίνει μια ξεχωριστή πινελιά και φρεσκάδα στην ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και των χειροποίητων προϊόντων που δημιουργούνται με τις νέες ιδέες και τη γνώση που διαθέτει.

Ναυσικά Ρηγοπούλου

Καθηγήτρια Εικαστικών

Εριφύλλη Γούργου

Καθηγήτρια Εικαστικών