• Αντικαταβολή: Πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.
  • Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα: Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα elgrecotexnes.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover. Σε περίπτωση που η πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό σημειώνοντας στα σχόλια τον αριθμό παραγγελίας σας. Έπειτα από την κατάθεση θα χρειαστεί να μας αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@elgrecotexnes.gr ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και να προχωρήσουμε στην αποστολή της. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 5208101102376
ΙΒAN: GR6101722080005208101102376
Δικαιούχος: Ρηγοπούλου Κων. Ναυσικά

*Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία, διαφορετικά δε θα είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας.

Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν όλα τον εντολέα.