Άρθρα

Τραβήξτε όλα τα βλέμματα με τις Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες

Η διακόσμηση της βιτρίνας καταστήματος είναι τέχνη, που έχει σαν αποτέλεσμα την προσέλκυση των πελατών να το επισκεφθούν.

Η ανάγκη αυτή γίνεται επιτακτικότερη κατά τη διάρκεια των γιορτών και ειδικά των Χριστουγέννων. Οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στα καταστήματα ανά τον κόσμο είναι ένα ονειρικό ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού, της γλυκιάς νοσταλγίας των παιδικών χρόνων ή της λαμπερής σύγχρονης ζωής και του lifestyle.

Η φαντασία πρέπει να ‘κτυπήσει’ κόκκινο για να ‘ξυπνήσουν’ τα χριστουγεννιάτικα συναισθήματα των καταναλωτών για να επιδοθούν στο σπορ του shopping.

Πρωταγωνιστές στο παιχνίδι αυτό είναι το κλασσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οι μπάλες σε διάφορα μεγέθη, κορδέλες, φιόγκοι, αστέρια, λαμπιόνια, φανάρια, πολυέλαιοι, χιόνι.

Οι θεματικές βιτρίνες είναι αυτές που προσελκύουν μικρούς και μεγάλους. Ο Αη-Βασίλης, η γιαγιά στην κουνιστή πολυθρόνα, σκηνές από γνωστά παραμύθια, έλκηθρα με τάρανδους, ελαφάκια ανασύρουν μνήμες από την παιδική ηλικία για τους μεγαλύτερους και απίστευτη χαρά για τους μικρούς

Αναλαμβάνουμε να ζωγραφίσουμε τη δική σας βιτρίνα χαρίζοντάς σας τη καλύτερη αίσθηση των Χριστουγέννων! Ελπίζουμε να απολαύσετε το μικρό δείγμα της δουλειάς μας και να σας παρασύραμε στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση!